Huur een Jacuzzi bij jou thuis!

Prijzen

Jacuzzi 4-persoons - 1 dag 

In één dag tot rust komen, dat is mogelijk met onze opblaasbare jacuzzi's. De jacuzzi beschikt over een bubbel-massage systeem en is geschikt voor maar liefst vier personen (ook jacuzzi's voor 6 personen beschikbaar)

Ophalen in Rotterdam of levering mogelijk tegen een meerprijs. 

€75,-

Jacuzzi 4-persoons - Weekend

Geniet een weekend lang van onze Spa-Jacuzzi met bubbel-massage systeem. Leuk voor een huisfeestje, tuinfeestje, romantisch weekend of simpelweg ultieme ontspanning. Ophalen in Rotterdam of levering mogelijk tegen een meerprijs. De jacuzzi's zijn ook te leveren voor 6 personen. 

€115,-

Jacuzzi 4-persoons - Week

In één week helemaal tot rust komen? Dat kan met onze Spa-Jacuzzi voor 4 personen, ook hebben wij 6-persoons baden tot beschikking. Deze jacuzzi met bubbel-massage systeem is een heerlijk alternatief op de spa of sauna. 

€225,-

Pakketten 

Luxe pakket

Bestaat uit hoofdsteunen en een dubbele bekerhouder. 

 

 

€10,-

Romantisch pakket 

Verras je geliefde met een romantisch extraatje. Dit pakket bevat net als het luxe-pakket een dubbele bekerhouder & hoofdsteunen. Daarnaast bevat dit pakket rozenblaadjes, geurkaarsjes, Belgische bonbons en verschillende spa-producten. 

€19,-

Wellness pakket 

Het wellness pakket bevat alles om een privé-spa te creëren bij jou thuis! Het pakket bevat net als het luxe pakket hoofdsteunen & een dubbele bekerhouder. Daarnaast krijg je bij dit pakket twee paar stoffen badslippers, een scrubspons en verschillende spa-producten. 

€19,-